0479/49 16 70

Pieter Van Vyncktstraat 28 Wondelgem

 

Openingsuren 09.00 - 21.00

Arkana

Een echte HUIDVERNIEUWING met de behandelingen van Arkana!


Micronaald therapie met de Arkana Skin Roller Is een alternatief voor laser, microdermabrasie en chemische peelings Is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creëren van microscopische prikjes.

Het stimuleert een versneld herstelweefsel proces, wat leidt tot huidverjonging en liftend effect, verfijnen van de poriën, vermindering van littekens en huidstriemen, elimineert de huid verkleuring.
Dankzij het creëren van microkanaaltjes dringt het serum en de preparaten dieper en sneller in een hogere concentratie door. Behandelingen die worden uitgevoerd met behulp van een roller verbeteren de penetratie van actieve en waardevolle stoffen door de hoornlaag, opperhuid en tot in de lederhuid tot 3000 keer! Deze behandeling wordt gedaan in een kuur van min 3 beurten voor een volledige huidvernieuwing!

Prijs per beurt voor het gelaat, décolleté en hals €95 ( incl. gelaatsverzorging )
Prijs per beurt voor het lichaam € 45 ( per zone )

Amino Bio Therapie op basis van aminozuren is een nieuwe generatie huidverzorgingsproducten, die een diepere impact hebben dan de traditionele verzorgingsproducten. Om invloed te hebben op de activiteit van onze huidcellen en/of huidverjonging te bereiken, moeten de diepere huidlagen worden bereikt.
Dit bekomen we door het gebruik van professionele exfoliërende serums bestaande uit AHA fruitzuren en hyaluronzuren. Deze therapie is geschikt voor droge huid, rijpere huid, vette en onzuivere huidtypes, acnéhuiden, pigmentvlekken.
Stimuleert alsook de celvernieuwing en verhoogt de productie van collageen, heeft als resultaat een jongere en stevigere huid.
Deze behandeling wordt gedaan in een kuur van 3 beurten Prijs per beurt voor gelaat, décolleté en hals €80 ( incl. gelaatsverzorging)
Onze prijslijst