0479/49 16 70

Pieter Van Vyncktstraat 28 Wondelgem

 

Openingsuren 09.30 - 17.00

  • Terug
  • Parmanente Make-up

Vani-t Spraytanning

Altijd al gedroomd van een natuurlijk mooi én egaal bruin kleurtje?


Spraytanning is in Europa in volle opmars. Onze drukke levensstijl staat niet niet altijd toe om te genieten van de zon of een reeks zonnebanksessies. Inmiddels komt het ook vaker voor dat mensen een overgevoeligheid hebben aan UV-licht of om gezondheidsredenen geen gebruik mogen maken van een solarium. Voor al deze mensen is een Vani-T Spray Tan behandeling dé ultieme oplossing.

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende teint. De resultaten zijn verbluffend. Een behandeling duurt gemiddeld zo'n 15 minuten en het resultaat stemt overeen met gemiddeld 6 tot 8 zonnebanksessies. Onze tanning formule camoufleert ook cellulitis en striae, waardoor je er slanker uitziet en beter voelt.
Vani-T biedt 3 unieke, natuurlijke en organisch cosmetische formules aan voor de verschillende huidtypes.

  • Geen oranje teint blijft lang zitten en vervaagd geleidelijk
  • Authentieke honingbruine kleur
  • Geen nare geur
  • Intens hydraterend

We maken gebruik van ‘s werelds beste kwalitatieve natuurlijke en organische ingrediënten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren. Miljoenen mensen over de hele wereld stellen vertrouwen in Vani-T tanning producten om hun lichaam een prachtige bronzen kleur te geven.
De producten zijn vrij van parabenen, ontwikkelt met natuurlijke huidverzorgende ingrediënten en bevatten geen alcohol en chemicaliën.
De VANI-T lijn is organisch en hypoallergeen en bijgevolg zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.


Voorbehandeling thuis

Scrub je huid 1 dag voor de behandeling met een niet oliehoudende scrub. Gebruik daarna geen bodylotion of andere smeersels. Scheren, waxen, harsen, bikinilijn kan tot ten minste 24 uur voorafgaand aan de behandeling. Dus niet op de dag zelf! Het kan zijn dat je huid daardoor te gevoelig wordt.
Gebruik geen oliehoudende producten. Douche voor de behandeling met alleen warm water. Gebruik geen zeep, deodorant, parfum, make-up of bodylotion op de dag van de tanning. Wij adviseren je om dit ruim van te voren te doen omdat de lotion beter hecht aan een lichtzure huid.


Na de behandeling

Draag donkere, losse kleding na je behandeling. Lotions kunnen afgeven op je kleding. Dit kun je er gemakkelijk weer uitwassen. Echter, de kans bestaat dat de lotion in nylon of leer kan trekken. Stel douchen, baden, zwemmen en sporten even uit.
De ontwikkelingsduur bij standaardbehandelingen is ten minste 8 uur. Gebruik in de ontwikkelingstijd ook nog geen bodylotion, deodorant en andere smeersels of make-up: lippenstift, mascara en oogpotlood mogen wel. Overmatige transpiratie, direct na de spray tanning wordt afgeraden. Tijdens de eerste douche kan er wat kleur van je lichaam komen. Dit is niet meer dan overtollige lotion. Dit is normaal en heeft absoluut geen nadelige gevolgen voor je uiteindelijke kleur. Na het douchen : dep je huid alleen voorzichtig droog. Het wrijvend afdrogen van je huid heeft een schurend effect. Hierdoor kan je bruine teint ongewenst eerder verdwijnen. Wij adviseren om langdurig zwemmen en sauna te vermijden. Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

Hoe lang blijft de kleur zitten?

Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint ca. 7 tot 10 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. Gebruik je verzorgingsproducten dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur.

Een huwelijk ?

Indien je gaat trouwen kun je het beste 2 à 3 dagen voor de bruiloft een spraytan behandeling nemen. Tevens adviseren wij je altijd op voorhand een proeftanning te ondergaan, zodat wij samen met jou de juiste teint uit ons gamma kunnen selecteren.

Het resultaat

Het resultaat van een airbrush tanning behandeling is een mooie egaal bruine natuurlijke kleur. Wij zorgen ervoor dat de intensiteit van de kleur aangepast is aan je huidtype zodat je er niet onnatuurlijk bruin uit ziet.


Onze prijslijst